Shape4all heeft in samenwerking met kappers en schoonheidsspecilaisten een kassa oplossing ontwikkeld voor de kappers- en schoonheidsbranche. De kassa oplossing is niet alleen mogelijk binnen deze branches, maar bevat standaard modules als, omzetlijsten, productlijnen en productgroepen, dagafsluitingen en managementrapportages.

De speciale toepassing van de kassaoplossing zijn onderverdeeld in een digitale afsprakenboek, kleurenkaarten en behandelingsinformatie, urenregistratie en vele management rapportages.

Kassa

Software voor de groothandelShape4Trade is de automatiseringsoplossing voor groothandelsbedrijven. De oplossing is een toevoeging op de basis van Microsoft Dynamics NAV. Wilt u uw leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid verhogen, laat u verrassen door onze zicht op voorraadtoewijzing en bestelparameters. Optimale voorraad beheersing op basis van historische verkopen, leverbetrouwbaarheid met voorraad en inkoop reservering. Eventueel uitgebreid met barcode scanning van ingaande en uitgaande goederen. Bewaak de de orderintake en verzendingen met een doorzichtige kredietbewaking.

Kleur- en behandelingsinformatie

Shape4all is gespecialiseerd in het automatiseren van horecatoeleveranciers. Order entry op basis van klantassortimenten en het sturen en bewaken van uw verkooporders en leveringen afgestemd op uw klantroutes. Het uitsplitsen van de afleverbon in meerdere picklisten per magazijnzones en -locaties. Iedere picklijst is toe te wijzen aan een specifieke orderpicker of afdeling. Dus werkt u met Food en Non-Food, vers, zuivel en/of diepvries, bekijk dan onze oplossing voor de horecatoeleveranciers.

Efficiency monitor

Efficiency monitoring is het aansturen van uw salon op op basis van opleidingsniveau en en efficiency binnen uw salon. Vastgelegde werkminuten en handelingen worden vastgelegd en kunnen per medewerker worden gemonitoord. Deze metingen worden bijgehouden op basis van gewerkte uren vertaald naar minuten per dag.