Shape4all heeft reeds meerdere oplossingen ontwikkeld voor diverse horecagroothandels en toeleveranciers. Veel van deze oplossingen zijn opgenomen als standaard voor deze doelgroep. Door de continue wijzigingen en bedrijfsprocessen, veranderingen in de markt, wordt de module continu verbeterd en geoptimaliseerd. Generieke wensen en eisen worden veelvuldig aan onze oplossing toegevoegd.

Assortimenten en prijzen

Software voor de groothandelUit het totaal assortimenten uit verschillende producten en productlijnen, bestellen klanten op basis van voorkeurs producten. Deze voorkeursprodcuten zijn vertaald in klantassortimenten. Deze assortimenten kunnen gekoppeld worden aan bestelsystemen, direct worden afgedrukt of worden ingelezen. Mede kan het veranderen van bestelgedrag worden vertaald in het opbouwen van nieuwe en/of gewijzigde klantassortimenten. Naast deze assortimenten worden prijsafspraken gemaakt op artikelniveau of artikelgroepen. Deze combinatie is vertaald in onze module horeca offerte.

Magazijn en picklocaties

Het totale aanbod van de verschillende productsoorten wordt opgeslagen op verschillende magazijnlokties en zones. Dit bemoeilijkt het orderpicken en het verzamelen van de totale afleverbon.Onze speciale aanpassing is het optimaliseren van deze goederenstroom binnen uw magazijn tot aan het aansturen van de chauffeur bij afleveren. Het beheer van uw emballage van rolcontainers en lege fust wordt door ons bewaakt en beheerst.

Besteladviezen

Het juist inkopen van uw voorraadadministratie op basis van de bestelparameters en uw ijzere voorraad, direct inkopen op basis van verkooporders. Worden beide gestuurd door de besteladviezen. Uw inkoper heeft inzicht in de historische verkopen, rekening houden met uitzonderingen, bepaald de inkoper de verwerking van het voorstel tot inkooporder. Naast deze handelstoepassing is voor de horecaoplossing het probleem opgelost voor uw bestelartikelen.